Camaro Club Finland ry - Rekisteröinnin hyväksyminen

HAKEMUS CAMARO CLUB FINLANDIN JÄSENEKSI JA REKISTERÖITYMINEN SEN KESKUSTELUFOORUMILLE

 1. Tämä on Camaro Club Finlandin jäsenhakemus ja samalla rekisteröityminen keskustelufoorumille.

 2. Jäsenmaksu on 30€ vuodessa.

 3. Tutustu ennen jäsenhakemustasi yhdistyksen sääntöihin sekä alla oleviin keskustelufoorumin sääntöihin.

 4. Yhdistyksen hallitus käsittelee sähköisen jäsenhakemuksen normaalisti noin vuorokauden kuluessa hakemuksesta.

 5. Hakija saa päätöksen hakemuksestaan sähköpostiosoitteeseensa.

Forumin säännöt

Nämä säännöt on laadittu, jotta keskustelu Camaro Club Finlandin keskustelufoorumissa olisi mahdollisimman sujuvaa ja laadukasta.

Camaro Club Finlandin keskustelufoorumi on Camaro -aiheinen keskustelupalsta, jossa keskustellaan pääasiassa Camaroihin liittyvistä asioista. Yhdistyksen hallitus ja foorumin ylläpito valvovat näiden sääntöjen noudattamista. Sääntöjen perusteella kirjoituksia voidaan poistaa ja kirjoitusoikeuksia peruuttaa joko määräaikaisesti tai pysyvästi.

 1. Kirjoittaja vastaa aina oman viestinsä juridisista ja/tai taloudellisista sekä muista seuraamuksista Camaro Club Finlandia ja kolmansia osapuolia kohtaan. Kaikki Suomen laissa kielletty toiminta on myös foorumilla kiellettyä.

 2. Odotamme kirjoittajien noudattavan yleistä netikettiä ja ymmärtävän hyvän maun käsitteen.

 3. Forumin ylläpito toimii Camaro Club Finlandin sääntöjen ja hallituksen antamien ohjeiden mukaan. Ylläpidolla on oikeus poistaa, muokata, siirtää tai sulkea kaikki epäasiallisiksi katsomansa viestit tai sisältö foorumista ilman erillistä syytä tai ennakkovaroitusta.

 4. Epäasiallisiksi viesteiksi katsotaan mm. henkilökohtaiset loukkaukset tai herjaavat viestit, laittomuuksia sisältävät viestit, tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavat viestit sekä sponsoreiden ja Camaro Club Finlandin sisäisiä ja/tai hallinnollisia asioita käsittävät viestit.

 5. Trollaaminen on kiellettyä. Tällä tarkoitetaan viestejä, joilla pyritään tietoisesti saamaan lukijoiden ja kanssakirjoittajien tunteet kuohumaan.

 6. Epäasiallisen viestin kirjoittanutta henkilöä varoitetaan asiasta kerran, ja mikäli väärinkäytös jatkuu, kyseisen käyttäjän pääsy foorumiin estetään määräajaksi. Tällöin kyseisen käyttäjän tunnuksilla ei voi lainkaan kirjoittaa forumiin, kunnes esto poistetaan.

 7. Keskustelu käyttäjien rikkomuksista foorumilla ei ole sallittua. Nämä keskustelut käydään ainoastaan asianomaisen ja Camaro Club Finlandin hallituksen kanssa.

 8. Toisen kirjoittajan tekstin lainaamisen yhteydessä tekstin muuttaminen on kiellettyä. Lainausta voi lyhentää, mutta alkuperäisen ajatuksen tulee säilyä lyhennyksestä huolimatta. Lainauksen lainaaminen on kiellettyä.

 9. Mainostaminen on kiellettyä ilman kaupallista sopimusta Camaro Club Finlandin kanssa. Kaupallisissa asioissa ota yhteyttä hallituksen jäseniin

Camaro Club Finland

Hallitus

Huomio!

- Käytä rekisteröinnissä oikeaa ja toimivaa sähköpostiosoitetta, muuten et voi saada päätöstä hakemukseesi.

Jatkamalla hyväksyt säännöt.